“Mijn levenselixir”

photo elixir de grenade
Een fles (500 ml) Granaatappelelixir van dr. Jacob’s Medical® heeft dezelfde waarde als 10 liter traditioneel granaatappelsap!!!
Deze fles bevat de pulp en het sap van 50 granaatappels uit een gecontroleerde landbouw waarvan het concentraat verrijkt is met een gefermenteerd, biologisch zeer actief TOTUM dat het hele spectrum van al de polyfenolen van de vrucht bevat. Dit product is een echte voedingssynergie van de plant, actiever door zijn 21 keer hogere concentratie en rijk aan biologisch beschikbare polyfenolen (enzymatische afbraak) en anthocyanen.

Aanbevolen dagelijkse dosis:

10 tot 20 ml tussen de maaltijden (10 en 16 uur) puur of gemengd met water of met een vruchtsap. In geval van maagproblemen, niet op een nuchtere maag innemen.
Om granaatappelelixir te maken wordt de granaatappelpulp op een laag vuurtje gereduceerd, daarna in het vacuüm geconcentreerd en gelyofiliseerd om zijn eigenschappen te bewaren.
Gedurende een drie wekelijkse levendfermentatie door probiotische micro-organismen (EU-patent) wordt het toekomstige elixir verrijkt met een concentraat van de vrucht ( extract van bloem en knop) waardoor het zijn TOTUM -effect krijgt. Het gemeten TEAC (ref. Gil) toont een capaciteit die 21 hoger is dan die van de gewone granaatappelsappen, 60 keer hoger dan die van goede rode wijn of 80 keer hoger dan die van groene thee.

Door de kracht van dat unieke en originele door Dr. Jacob ontwikkelde procedé heeft een lepel (10 ml) van dat granaatappelelixir het TEAC gehalte van meer dan 200 ml granaatappelsap.
Zijn gehalte aan polyfenolen is ongeveer 30.000 mg/l. Dat is uniek en onvergelijkbaar. Om duidelijk te zijn: een fles (500 ml) origineel granaatappelsap van Dr. Jacob heeft dezelfde waarde als 10 liter traditioneel granaatappelsap (polyfenoolgehalte volgens Folin-C. methode gecontroleerd).

Wanneer moet men het Granaatappelelixir innemen? Het schijnt dat de biologische beschikbaarheid van de polyfenolen sterker is wanneer die afzonderlijk op nuchtere maag 20 minuten voor of 2 uur na de maaltijden worden ingenomen. Niet samen met een rijkelijke maaltijd of dierlijke proteïnen innemen.
Allergieën: in de litteratuur wordt zelden over allergische reacties op granaatappel gesproken.
Ideaal voor een goede cardiovasculaire en neurologische functie en voor het welbehagen van de prostaat en van de vrouwelijke genitale organen evenals voor de potentie (natuurlijk viagra).

News:

Granaatappel-polyfenolen tegen prostaatcarcinoom! Nieuwe perspectieven en voorklinische en klinische gegevens over de werkzaamheid van de granaatappel-polyfenolen!
Raadpleeg de wetenschappelijke studies voor verdere inlichtingen.

Bestellen : http://www.naturamedicatrix.be/lang-nl/